Dahl Inkasso – personvernerklæring for bruk av vårt nettsted

Denne personvernerklæringen redegjør for hvordan Dahl Inkasso samler inn og bruker personopplysninger via dahlinkasso.no

Dahl Inkasso, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt jf. personopplysningsloven § 19.

Behandling av personopplysninger på dahlinkasso.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Dahl Inkasso sin behandling av personopplysninger på dahlinkasso.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Nettstudio er Dahl Inkasso sin leverandør av utvikling, vedlikehold og drift av nettstedet. Eventuelle opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på egne servere som driftes av leverandøren eller via Google Suite. Det er kun Dahl Inkasso og NettStudio som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Nettstatistikk

Dahl Inkasso samler inn opplysninger om besøkende på dahlinkasso.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Her er det ikke mulig å spore/identifisere brukere ved IP-adresser. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Dahl Inkasso til andre aktører.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2–7b.

Hvis du ønsker at informasjonskapsler skal avvises, kan du endre innstillingene i nettleseren din slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Informasjonskapsler som har blitt lastet ned tidligere kan også slettes fra nettleseren.

Mer informasjon om fremgangsmåten kan du finne på nettvett.no.

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal benyttes, må du unnlate å besøke nettstedet.

Sikkerhet

Dahl Inkasso benytter HTTPS for sikker kommunikasjon mellom deg og din datamaskin/mobile enhet og serveren som driver nettstedet.

Søketjenesten benytter seg av informasjon fra Difi og kommunikasjonen mot Difi sin søketjeneste skjer kryptert.

Dahl Inkasso AS

Besøksadresse:
Verkstedveien 11
6517 Kristiansund N

Postadresse:
Postboks 2283
6503 Kristiansund N

Telefon/epost:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T: 71 68 54 40
F: 71 68 54 41

Bli kunde på 1-2-3

ny-kunde-thumb

Her kan du enkelt registrere deg som kunde.
Les mer